Mina förmåner

0 Comments

mina förmåner

Våra förmåner. Det ska vara förmånligt att arbeta inom Martin & Servera. Därför har vi en förmånsportal där du får en överblick över hela din kompensation i form av lön, försäkringar och pension. Du har även möjlighet att ta del av rabatter på många inköpsställen runtom i landet och attraktiva erbjudanden. Denna inloggningssida är inte aktiv. Välkommen. Att jobba på Bilprovningen ska vara utvecklande och förmånligt. Därför har vi Mina Förmåner där det är lätt för dig att hitta information och ta del av alla dina förmåner som du får som anställd hos Bilprovningen. Logga in för att se vad vi som arbetsgivare erbjuder dig. Har du köpt en friskvårdsaktivitet via exempelvis ett lokalt gym som inte är ansluten till förmånswebben, registrerar du kvittot för det under mina förmåner. Har inte du tillgång till förmånswebben men ändå ett friskvårdsbidrag kan du kontakta löneavdelningen så hjälper de dig. Möjlighet att göra brutto- och. Om något inte stämmer vänd dig till din arbetsgivare. Därför har vi Mina förmåner där det är lätt för dig att hitta information och ta del av alla dina förmåner som du får som anställd hos Sandvik. Uppgifterna används för att visa dig relevant information och för administrationen av de tjänster som erbjuds. Du får cleanmate s800 möjlighet att göra inköp för brutto- och nettolöneavdrag mina förmåner bland annat ögonlaser, matkassar och hälsoundersökningar. Uppgifterna används för att visa dig relevant information och för administrationen av de tjänster som erbjuds. Läs mer Vi och våra kunder Våra kunder är restauranger och storkök som varje dag serverar tusentals gäster som har hela Sverige. För att logga in använder du dina vanliga inloggningsuppgifter, alltså samma användarnamn och lösenord som till datorn och e-posten.

Video Mina förmåner

Varför måste jag markera alla mina dispenserade ändringar som akut? Sportson säljer cyklar av välkända märken och håller en hög kvalitetsnivå i alla butiker. På Sportson finns det cyklar åt alla, så ta med hela familjen! Sportsons kunniga och hjälpsamma personal finns alltid till hands! Kort som ger förmån: Personalkortet. Förmån: Alla med Personalkortet 10 % rabatt på allt i. Har du köpt en friskvårdsaktivitet via exempelvis ett lokalt gym som inte är ansluten till förmånswebben, registrerar du kvittot för det under mina förmåner. Har inte du tillgång till förmånswebben men ändå ett friskvårdsbidrag kan du kontakta löneavdelningen så hjälper de dig. Möjlighet att göra brutto- och. Du kommer nu till välkomstsidan i KTH för mig. Denna ser du varje gång du loggar in. Här finns nyheter och allmän information om dina förmåner på KTH. 4. Under menyvalet ”Mina förmåner” ser du de förmåner som finns tillgängliga för dig. Genom att klicka på respektive förmån kan du läsa kriterierna för. mina förmåner mina förmåner

Mina förmåner - bort

All kvittohantering vad gäller ditt friskvårdsbidrag sker i förmånswebben. I Benifys portal finns ett stort utbud av förmåner att välja bland och du kan enkelt visualisera det totala värdet av varje medarbetares ersättning. Du hittar även benifyDeals som ger dig en mängd rabatter på flera stora och välkända varumärken. Våra kunder är restauranger och storkök som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige. I förmånswebben ser du hur mycket du har kvar av ditt friskvårdsbidrag och kan köpa olika friskvårdsaktiviteter. Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb.

Categories: svenska nyheter

0 Replies to “Mina förmåner”