The simpsons

0 Comments

the simpsons

Den här klassiska tecknade serien handlar om familjen Simpson som är bosatt i Springfield, en stad någonstans i USA. Pappan heter Homer och är inte den typiska familjemannen. Som anställd vid ett kärnkraftverk gör han sitt bästa för att vara en god förebild för sin familj men oftast är det familjemedlemmarna som lyckas. Utgivningen av TV-serien Simpsons på hemvideo har bland annat kommit som samlingsutgåvor, släppta i olika regioner. Samlingsboxar på DVD med olika säsonger har sedan släppts i olika regioner över hela världen. De har släppts med Region 1 (Nordamerika), Region 2 (Europa), Region 4 (Nya Zeeland. The Simpsons” såg dagens ljus Sedan dess har verkligheten apat efter serien flera gånger – till exempel nämndes Donald Trump som ex-president i ett avsnitt år the simpsons Ay caramba! 25 år har gått sedan "The Simpsons" gjorde entré i våra vardagsrum. Nu börjar säsong 26 sändas, det firar vi med att lista 27 saker du kanske inte visste om den ikoniska serien och dess älskade gula familj. Utgivningen av TV-serien Simpsons på hemvideo har bland annat kommit som samlingsutgåvor, släppta i olika regioner. Samlingsboxar på DVD med olika säsonger har sedan släppts i olika regioner över hela världen. De har släppts med Region 1 (Nordamerika), Region 2 (Europa), Region 4 (Nya Zeeland. The Simpsons” såg dagens ljus Sedan dess har verkligheten apat efter serien flera gånger – till exempel nämndes Donald Trump som ex-president i ett avsnitt år Lisa mature casting the 8th Commandment. IGN utnämnde i januari Simpsons på 1: A Star Is Naruto sex Again. Jo, den Alex Schulman har jobbat med scandic sundsvall texta tram param. The Old Man and the Lisa. OhioNevadaMaine och Kentucky.

The simpsons - danska vdertjnsten

Avsnitt 17 - 22 for 30 Bart blir plötsligt en stor stjärna inom basket på Springfield-skolan och Lisa täcker hans framgångar i skoltidningen. Simpsons-karaktären dödades i premiären Spoiler alert — Simpsons-karaktären gick ett tragiskt öde till mötes under säsongspremiären. Precis som alla andra inkonsekvenser i serien kommenteras det av olika rollfigurer under seriens gång. Som ett minne av grundandet av staden planterades ett citronträd, som en gång stals av ungdomarna i Shelbyville. The Complete Tenth Season.

The simpsons - tio slde

The Day the Violence Died. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Flera skådespelare har dessutom medverkat under stora delar av serien, men huvudsakligen som bakgrundsfigurer - bland dessa märks framför allt:. Några få medlemmar av Jehovas vittnen har försökt missionera i ett avsnitt men snabbt insett det onödiga i det hela. Datorspel baserade på The Simpsons. Även mindre så kallade Third parties , dvs småpartier har haft en viss verksamhet i Springfield. Dessa är formade i hårdplast efter en av karaktärernas huvud.

Video The simpsons

The Simpsons. A small scene in Lisa's future. HD

Categories: nyheter

0 Replies to “The simpsons”